Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-goochem

Prokino Goochem

Naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Als de school uit is komen de kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO in Osdorp. Voor de meeste kinderen lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van de Ichtusschool in Amsterdam waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor hen is het hier fijn en vertrouwd: spelen op hun eigen schoolplein, genoeg speelmateriaal om je niet te hoeven vervelen en dezelfde duidelijke regels als die van de juf of meester op school. Op de BSO komt jouw kind op zijn of haar eigen manier fijn tot rust.
Het allerleukste van Prokino Goochem
Spelen
Lekker buitenspelen op het plein
Sporten
Sporten in de gymzaal
DOENkids
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Goochem
Adres
Louis Davidsstraat 103
Postcode
1068 SJ
Stad
Amsterdam
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
217868848
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.