Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-het-speelhuis-rotterdam

Prokino Het Speelhuis Rotterdam

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
bso, spelende kinderen
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in de openbare basisschool Charlois in Rotterdam Charlois. Hier bieden we exclusief opvang voor kinderen die naar OBS Charlois gaan. Voor hen is het een fijne, vertrouwde plek. We maken gebruik van de faciliteiten van de cschool, zoals het schoolplein en andere speelmaterialen. Hierdoor is er genoeg ruimte voor jouw kind om bij ons te spelen. Dat kan samen op de groep, door mee te doen aan onze activiteiten, of lekker even alleen te spelen. Bij Prokino Het Speelhuis bieden we zowel voor- als naschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen de kleine kinderen uit de klas. De grote kinderen komen zelf.
Het allerleukste aan Prokino Het Speelhuis Rotterdam
Spelen
Buiten spelen op het schoolplein
Activiteiten
Knutselen, spelletjes doen en boeken lezen.
DOENKids!
De leukste groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Het Speelhuis Rotterdam
Adres
Clemensstraat 117
Postcode
3082 CE
Stad
Rotterdam
Postbus
--
Contact
Telefoon
088 2330000
LRK-nummer BSO
372903836
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Dinsdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Woensdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Donderdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Vrijdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.