Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-het-stroomdal

Prokino Het Stroomdal

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino Het Stroomdal, bso, Zwolle
Onze dienstverlening
Als de school uit is komen de kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Onze pedagogisch medewerkers halen en brengen je kind veilig naar school. Voor de meeste kinderen is het lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van basisschool Het Stroomdal, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor hen is het hier fijn en vertrouwd: spelen op hun eigen schoolplein, genoeg speelmateriaal om je niet te hoeven vervelen en dezelfde duidelijke regels als die van de juf of meester op school. Op de BSO komt jouw kind op zijn of haar eigen manier fijn tot rust.
Het allerleukste aan BSO Prokino Stroomdal
Keuze
Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
Buiten
Het grote plein om op te spelen.
DOENKids!
De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Het Stroomdal
Adres
Botlek 56
Postcode
8032 CG
Stad
Zwolle
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
751355008
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Dinsdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Woensdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Donderdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Vrijdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.