Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Holtenbroek

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in een groene omgeving in de wijk Holtenbroek. In hetzelfde pand gaan ook schipperskinderen naar het Prinses Margriet internaat. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen jouw kind veilig naar en van school. Voor en na de schooldag zorgen we op de BSO voor ontspanning en plezier voor jouw kind. Dan doen we met een spel, een gesprekje of door gewoon lekker buiten te spelen. Jouw kind kiest hierbij zelf of het meedoet aan activiteiten of even bijkomt van de dag.
Het allerleukste aan BSO Prokino Holtenbroek
Keuze
Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
Buiten
Het grote plein om op te spelen.
DOENKids!
De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Meer DOENKids!
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Holtenbroek
Adres
Klooienberglaan 561
Postcode
8031 GC
Stad
Zwolle
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
748502154
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.