Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-ienieminie

Prokino Ienieminie

Peuteropvang: peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino Ienieminie, peuteropvang, West Terschelling
Onze dienstverlening
Met veel plezier vangen wij jouw kind op peuteropvang Ienieminie op aan de Dennenweg in West-Terschelling. Je vindt ons in de Brede School West waar we een ruim, maar knus lokaal hebben voor de peutergroep. Hier speelt jouw kind samen met leeftijdsgenootjes en leren de kinderen van elkaar. En als het even kan spelen we met de kinderen lekker buiten op de speelplaats van de school.
Het allerleukste aan Prokino Ienieminie
Activiteiten
De ruime speelmogelijkheden in de verschillende speelhoeken en op het schoolplein.
Begeleiding
De knusse groep en lieve begeleiding.
Aandacht
De extra aandacht en begeleiding aan kinderen die het nodig hebben.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Ienieminie
Adres
Dennenweg 4
Postcode
8881 CJ
Stad
Terschelling-West
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
139191410
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 12:15