Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-imme-osseveld-zuidbroek

Prokino Imme Osseveld Zuidbroek

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt kinderdagverblijf tussen de wijken Osseveld-oost en Zuidbroek. Hier bieden we al 30 jaar liefdevolle opvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. We houden daarom zoveel mogelijk het ritme van thuis aan: dagelijks eten, zingen, spelen en rusten we op vaste momenten. En natuurlijk is er voor jouw kind bij ons veel speelplezier. We gaan graag met de kinderen naar buiten en hebben een eigen buitenspeelplaats waar kinderen zich kunnen uitleveren en bij mooi weer kunnen slapen in een buitenbedje.
Het allerleukste aan Prokino Imme Osseveld Zuidbroek
Slapen
Mogelijkheid om buiten een dutje te doen
Kleinschalig
Wij hebben twee groepen
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Imme Osseveld Zuidbroek
Adres
Tussen de Eiken 109
Postcode
7325 HH
Stad
Apeldoorn
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
944402720
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00