Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-imme-zuid

Prokino Imme Zuid

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt ons kinderdagverblijf in een mooie, bosrijke omgeving achter verpleeghuis Randerode en het Gelre Ziekenhuis in de wijk Ugchelen. Hier bieden we al meer dan 30 jaar liefdevolle opvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en fijn buiten spelen in de natuur. Bij mooi weer maken we ook regelmatig een wandelingetje naar het dierentuintje naast ons kinderdagverblijf. Op deze locatie bieden wij flexibele opvang aan. Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.
Het allerleukste van Prokino Imme Zuid
Groen en dieren
Naar de dierenweide en spelen in de natuur, met het bos als achtertuin
Spelenderwijs ontwikkelen
Gewoon lekker kind zijn
Onafhankelijk
Eerst je kind leren kennen, daarna de basisschool kiezen
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk knuffeltje van Prokino kinderopvang
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Imme Zuid
Adres
Zuster Meyboomlaan 10
Postcode
7334 DV
Stad
Apeldoorn
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
205684816
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00