Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Imme Zuid

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt ons kinderdagverblijf in een mooie, bosrijke omgeving achter verpleeghuis Randerode en het Gelre Ziekenhuis in de wijk Ugchelen. Hier bieden we al meer dan 30 jaar liefdevolle opvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en fijn buiten spelen in de natuur. Bij mooi weer maken we ook regelmatig een wandelingetje naar het dierentuintje naast ons kinderdagverblijf. Op deze locatie bieden wij flexibele opvang aan. Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.
Het allerleukste van Prokino Imme Zuid
Groen en dieren
Naar de dierenweide en spelen in de natuur, met het bos als achtertuin
Spelenderwijs ontwikkelen
Gewoon lekker kind zijn
Onafhankelijk
Eerst je kind leren kennen, daarna de basisschool kiezen
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Imme Zuid
Adres
Zuster Meyboomlaan 10
Postcode
7334 DV
Stad
Apeldoorn
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
205684816
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00