Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-juultje-axel

Prokino Juultje Axel

Buitenschoolse opvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Prokino Juultje Axel is een kleinschalige en sfeervolle opvang. Je kind wordt opgevangen in een vaste groep en met vaste pedagogisch medewerkers.

Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Juultje Axel
Adres
Karel Doormanlaan 2
Postcode
4571 TV
Stad
Axel
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
531903023
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 8:45
Dinsdag
7:30 - 8:45 / * - 17:30
Woensdag
* -
Donderdag
7:30 - 8:45 / * - 17:30
Vrijdag
7:30 - 8:45 / * - 17:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.