Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-juultje-krabbendijke

Prokino Juultje Krabbendijke

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Bij Prokino Juultje Krabbendijke werken we met een vast dagritme. We eten, slapen en spelen op vaste tijden. De allerkleinsten kunnen bij ons dan ook rustig hun ochtend- en middagslaapje doen. De structuur zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is voor jouw kind om te spelen, maar ook om te ontspannen. Op de BSO werken we met een combinatiegroep: kinderen van de BSO spelen samen met de kinderen van het kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijf : dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Peuteropvang: peuterochtend voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

 Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar 

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Juultje Krabbendijke
Adres
Appelstraat 2
Postcode
4413 ET
Stad
Krabbendijke
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
244502924
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 17:30
Dinsdag
7:30 - 17:30
Woensdag
7:30 - 17:30
Donderdag
7:30 - 17:30
Vrijdag
7:30 - 17:30