Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Kiddoos

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige en ruime BSO in het oosten van Hardenberg, vlakbij de basisscholen Bloemhof, De Morgenster, 't Spectrum, de Ontdekking en Risaeusschool . Omdat de overgang naar de basisschool vaak een grote stap is voor kinderen, gaan de BSO-kinderen van vier tot zes jaar naar de Kiddoos groep. Hier hebben zij een veilige plek om met leeftijdsgenoten te spelen, maar ook om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Dat kan bij ons fijn binnen in onze speelruimte of in het atelier, maar ook buiten. De pedagogiek van Reggio Emilia is onze basis. Dit betekent dat we activiteiten doen vanuit de belevingswereld van jouw kind, dat we de kinderen uitdagen om zich uit te drukken op de manier die het beste past, maar ook om nieuwe manieren te ontdekken.
Het allerleukste aan BSO Prokino Kiddoos
Kunst en knutsel
Schilderen en knutselen in het atelier.
Beweegtuin
Buiten spelen in onze beweegtuin met toestellen en waterbaan
DOENKids!
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Meer DOENKids!
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Kiddoos
Adres
Zwingel 9
Postcode
7772 SK
Stad
Hardenberg
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
741898974
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:15
Dinsdag
* - 18:15
Woensdag
* - 18:15
Donderdag
* - 18:15
Vrijdag
* - 18:15
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.