Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Kiekeboe! Diepenveen

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverling
Je vindt ons kinderdagverblijf vlakbij Natuurspeelplaats De Heemtuin in Diepenveen, waar we opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen in onze eigen ontdektuin. Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. De pedagogiek van Reggio Emilia is onze basis. Dit betekent dat we activiteiten doen vanuit de belevingswereld van jouw kind, dat we de kinderen uitdagen om zich uit te drukken op de manier die het beste past, maar ook om nieuwe manieren te ontdekken.
Het allerleukste aan Prokino Kiekeboe! Diepenveen
Ontdekken
Spelen in de ontdektuin
Ruim aanbod
Schilderen, koken en muziek maken
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Kiekeboe! Diepenveen
Adres
Burg. Arriensweg 11A
Postcode
7431 BL
Stad
Diepenveen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
466791252
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00