Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-kiekeboe-schalkhaar

Prokino Kiekeboe! Schalkhaar

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt ons kinderdagverblijf in het centrum van Schalkhaar, waar we opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, dansen en buiten spelen. Met ons team bieden we een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Kiekeboe! Schalkhaar werkt nauw samen met de basisscholen in de regio, zodat als jouw kind straks 4 jaar is, de stap naar school minder groot is. Op deze locatie bieden wij halve dagen opvang op woensdag en vrijdag.
Het allerleukste aan Prokino Kiekeboe!
Locatie
Ruime centraal gelegen lichte locatie
Ontdektuin
Buiten spelen in de natuurlijk uitdagende ontdektuin
Slapen
In onze Lutje Potje Babyhuisjes
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Tarieven
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Kiekeboe! Schalkhaar
Adres
Ganzeboomsweg 5A
Postcode
7433 ES
Stad
Schalkhaar
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
194604810
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00