Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-kwakelbinkie

Prokino Kwakelbinkie

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
bso, spelende kinderen
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO naast basisschool De Kwakel en de Prins-Willem Alexanderschool in Berkel en Rodenrijs. In een gezellige ruimte bieden we hier een plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Doordat wij naast de basisscholen gevestigd zijn, maken we fijn gebruik van de faciliteiten, zoals het schoolplein en andere speelmaterialen. Hierdoor is er genoeg ruimte voor jouw kind om bij ons te spelen. Dat kan samen op de groep, door mee te doen aan onze activiteiten, of lekker even alleen te spelen. Bij Prokino Kwakelbinkie bieden we zowel voor- als naschoolse opvang. Onze pedagogisch medewerkers brengen en halen kinderen van diverse scholen in Berkel en Rodenrijs.
Het allerleukste aan BSO Prokino Kwakelbinkie
Spelen
Buiten spelen op het schoolplein.
Activiteiten
Knutselen, spelletjes doen en boeken lezen.
DOENKids!
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Kwakelbinkie
Adres
Chrysantenhof 18
Postcode
2651 XK
Stad
Berkel en Rodenrijs
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
111255399
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.