Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Mozadance

Naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in Assendorp, vlakbij basisschool Het Mozaïek waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde omgeving. Na een drukke dag op school zorgen we hier voor een prettige overgang naar de vrije tijd met een spel, een gesprekje of door gewoon lekker buiten te spelen. We drinken iets en eten fruit. Na het gezamenlijke eet- en drinkmoment met de vaste pedagogisch medewerkers kunnen de kinderen meedoen aan activiteiten of even bijkomen van de dag. De kleinste kinderen halen we na schooltijd op, de grotere kinderen komen zelf naar de BSO.
Het allerleukste aan Prokino Mozadance
Ruim aanbod
Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag
Uitstapjes
Uitstapjes naar Doepark Nooterhof
DOENkids
De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Mozadance
Adres
Assendorperstraat 127 I
Postcode
8012 DJ
Stad
Zwolle
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
752359721
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:00
Dinsdag
* - 18:00
Woensdag
* - 18:00
Donderdag
* - 18:00
Vrijdag
* - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.