Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Noordhove

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in de wijk het Reeland in Dordrecht, in het pand van de Wantijschool. Hier vangen we kinderen op die hier naar school gaan of naar de Wantijschool locatie Maasstraat in de wijk Staart. We zijn dan ook een kleinschalige opvang en bieden in een gezellige ruimte bieden een plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Zowel binnen als buiten is er voor jouw kind voldoende ruimte op te spelen. Van knutselen, tot een boek lezen of lekker buiten spelen op het schoolplein.
Het allerleukste aan Prokino Noordhove
Buiten
Buiten spelen op het schoolplein.
Activiteiten
Knutselen, spelletjes doen en boeken lezen.
DoenKids!
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DoenKids.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Meer DOENKids!
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Noordhove
Adres
Oranje Vrijstaatplein 2
Postcode
3312 EP
Stad
Dordrecht
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
119675304
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Dinsdag
7:00 - 8:30 / 13:00 - 17:00
Woensdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Donderdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
Vrijdag
7:00 - 8:30 / * - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.