Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-nooterhof

Prokino Nooterhof

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Kinderdagverblijf
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt ons kinderdagverblijf in De Kruidwisch in Doepark Nooterhof. Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen, poppenkast spelen, koken en buiten spelen. Door onze ligging hebben we veel ruimte om lekker naar buiten te gaan en dat doen we dan ook. Bij Prokino Nooterhof bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. We hebben groepen voor 0-2 jaar en 2-4 jaar. Voor ons is het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt. Bij baby's houden we daarom op het kinderdagverblijf zoveel mogelijk het thuisritme aan. Voeden en slapen gebeuren bijvoorbeeld op de tijdstippen die jouw kindje gewend is. De al wat grotere kinderen kennen een vaste dagindeling. Eten, drinken, spelen en gezamenlijke activiteiten vinden plaats op vaste tijdstippen. Door deze duidelijke structuur voelen kinderen zich vertrouwd en veilig. Onze opvang is een groene opvang, wat betekent dat we gezonde voeding bieden, natuurbeleving en beweging. Iedere dag is er bij ons vers fruit en groenten als tussendoortje, spelen we in onze buitenruimte met eigen moestuintje of gaan we erop uit naar de kinderboerderij of het doepark.
Het allerleukste aan Prokino Nooterhof
Ruim aanbod
Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf
Ruimte
Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten
Uitstapjes
De uitstapjes naar de kinderboerderij en doepark Nooterhof
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Kinderdagverblijf
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Nooterhof
Adres
Goertjesweg 5
Postcode
8013 PA
Stad
Zwolle
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
101880273
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:00
Dinsdag
7:30 - 18:00
Woensdag
7:30 - 18:00
Donderdag
7:30 - 18:00
Vrijdag
7:30 - 18:00