Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Oranje

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
Prokino Oranje, peuteropvang, Kampen
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige peuteropvang op het terrein van de Groen van Prinsterenschool in Kampen. Voor de peuters hebben we hier een fijne ruimte waar jouw kind kan spelen met leeftijdsgenootjes. Daarnaast maken we fijn gebruik van de faciliteiten van de school, zoals het schoolplein waar we spelen. Onze peuteropvang heeft een reformatorische inslag. We besteden ook tijdens de peuterochtenden aandacht aan het geloof: we lezen samen bijbelverhalen en zingen christelijke kinderliedjes. Peuters kunnen bij ons ravotten, in trapautootjes rijden en fietsen. Maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen.
Het allerleukste aan Prokino Oranje
Buiten
Lekker buitenspelen op het schoolplein.
Verhalen
De mooie bijbelverhalen die we samen lezen.
Leren
Spelend leren met de activiteiten uit het VVE programma.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Voor- en Vroegschoolse Educatie
Voorschoolse Educatie (VE)
Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we op de peuteropvang met Voorschoolse Educatie (VE). De activiteiten uit het VE-programma laten jouw kind al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen. Hierdoor ontwikkelt jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder.
Meer over VE
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Oranje
Adres
Akelei 5
Postcode
8265 KA
Stad
Kampen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
139264292
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
8:30 - 12:30