Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Ploegmaatjes

Peuteropvang
Decorative bar
kind
Onze dienstverlening
Een van onze twee peuterspeelzalen in Laren heet Peuteropvang Ploegmaatjes. Peuters kunnen hier dagelijks een hele ochtend terecht. PO Ploegmaatjes in Laren vind je in de Basisschool OBS De Ploeg en deelt de ruimtes met onze BSO De Melkweg. De peuteropvang ligt vlakbij de Eemnesserweg en het centrum van Laren. De Ploegmaatjes is een echte dorps-peuteropvang; kleinschalig en knus met vertrouwde, vaste leidsters op de groep. Ook zitten we zitten we vlakbij het Tergooi Ziekenhuis Blaricum. Op een paar minuten afstand van de A1, wat onze ligging zeer gunstig maakt als je woont of werkt in Huizen, Bussum, Naarden, Hilversum of zelfs als je dagelijks naar Amsterdam reist.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Ploegmaatjes
Adres
Melkweg 42
Postcode
1251 PT
Stad
Laren
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
180830636
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:15 - 12:15
Dinsdag
8:15 - 12:15
Woensdag
8:15 - 12:15
Donderdag
8:15 - 12:15
Vrijdag
8:15 - 11:45