Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-speelstee

Prokino Speelstee

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO bij basisschool De Borchstee in Elburg, waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor veel kinderen is het dan ook al een vertrouwde plek. In een eigen lokaal bieden we hier een gezellige plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Om lekker te spelen op het plein of binnen, om mee te doen aan een activiteit of om lekker te ontspannen met een boek of een spelletje.
Het allerleukste aan Prokino Speelstee
Ruim aanbod
Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en activiteiten
Spelen
De grote buitenruimte om op te spelen
DOENkids
De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Speelstee
Adres
Achterweg 2
Postcode
8081 RV
Stad
Elburg
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
137193452
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Dinsdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Woensdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Donderdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
Vrijdag
7:30 - 8:45 / * - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.