Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-stoer

Prokino Stoer

voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Kinderen in het bos
Onze dienstverlening
Je vindt deze BSO midden in het bos, naast ons kinderdagverblijf De Wipneus en in hetzelfde pand als PO Flink, op het terrein van De Trappenberg in Huizen. Midden in ´t Gooi, dichtbij Naarden, Bussum, Laren en Blaricum. We zitten op een paar minuten afstand van de A1 (afslag 8 Blaricum), vlakbij het Tergooi Ziekenhuis Blaricum en dat maakt Stoer uitstekend bereikbaar. We halen kinderen op van verschillende scholen in de buurt; bij De Flevoschool, Dr. Maria Montessorischool en de Van Der Brugghenschool. BSO Stoer is een echte natuur-BSO, we zijn meestal met de kinderen te vinden in het bos of op de hei.
Het allerleukste aan Prokino Stoer
Locatie
We zitten midden in het bos!
Tuin
We hebben een eigen moestuin.
Activiteiten
We stoken regelmatig een vuurtje waarop we heerlijk kunnen koken. Daarnaast bieden we activiteiten aan uit het Doenkids programma.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Stoer
Adres
Crailoseweg 118
Postcode
1272 EX
Stad
Huizen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
196579296
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
13:30 - 18:45
Dinsdag
13:30 - 18:45
Woensdag
12:00 - 18:45
Donderdag
13:30 - 18:45
Vrijdag
12:00 - 18:45
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.