Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-t-paddestoeltje

Prokino 't Paddestoeltje

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Jouw kind kan op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur bij ons komen spelen. Onze peutergroepen bestaan uit maximaal 16 kinderen met 2 pedagogisch medewerkers. Je kind komt op vaste dagen in de week bij de peuteropvang, met de vaste vertrouwde gezichten van kinderen en pedagogisch medewerkers die je kind goed kennen. Je kind heeft een vaste mentor die voor jou het aanspreekpunt is.
Het allerleukste van Prokino 't Paddestoeltje
Ruim aanbod
Zingen, dansen, knutselen en boekjes lezen
Spelen
We gaan vaak naar buiten
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk knuffeltje van Prokino kinderopvang
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino 't Paddestoeltje
Adres
IJsbaanweg 45
Postcode
3851 CP
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
157649878
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
8:30 - 12:30