Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino 't Paddestoeltje

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Peuteropvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Jouw kind kan op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur bij ons komen spelen. Onze peutergroepen bestaan uit maximaal 16 kinderen met 2 pedagogisch medewerkers. Je kind komt op vaste dagen in de week bij de peuteropvang, met de vaste vertrouwde gezichten van kinderen en pedagogisch medewerkers die je kind goed kennen. Je kind heeft een vaste mentor die voor jou het aanspreekpunt is.
Het allerleukste van Prokino 't Paddestoeltje
Ruim aanbod
Zingen, dansen, knutselen en boekjes lezen
Spelen
We gaan vaak naar buiten
Uk & Puk
De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Peuteropvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino 't Paddestoeltje
Adres
IJsbaanweg 45
Postcode
3851 CP
Stad
Ermelo
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer POV
157649878
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
8:30 - 12:30