Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-villa-jolly

Prokino Villa Jolly

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze gezellige BSO in Daltonschool Corlaer in Nijkerk. Met ons team creëren we op de BSO een plek waar jouw kind buiten schooltijd graag komt. Een plek om met leeftijdsgenoten te spelen, maar ook om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. We beschikken in onze groepsruimte over leuk speelgoed, veel spullen om creatief te knutselen, leesmateriaal met lekkere banken en spelletjes. Bij Villa Jolly vinden we gezonde voeding en beweging heel belangrijk. We laten de TV en computer daarom liever uit en spelen vooral actief met elkaar of sporten buiten op het schoolplein of in de gymzaal van de school. Op de BSO eten we gezonde snacks, zoals groente en fruit en hebben we een samenwerking met Nijkerk Sportief en Gezond (JOGG) en zwemschool Nautulis waarmee we verschillende sportactiviteiten organiseren.
Het allerleukste van Prokino Villa Jolly
Ruim aanbod
Knutselen, boekjes lezen en buiten spelen
Sporten
We zijn actief met elkaar
DOENkids
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Villa Jolly
Adres
Cornelis van Ramshorstlaan 1
Postcode
3863 AZ
Stad
Nijkerk
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
384336668
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.