Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Villa Orion

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Onze dienstverlening
Voor schooltijd en als de school uit is komen de kinderen naar onze gezellige en huiselijke ingerichte ruimte van de BSO. Voor de meeste kinderen lekker dichtbij, want onze BSO zit in het gebouw van basisschool de Tweespan waar veel van onze kinderen naar school gaan. Voor hen is het hier fijn en vertrouwd: spelen op hun eigen schoolplein, genoeg speelmateriaal om je niet te hoeven vervelen en dezelfde duidelijke regels als die van de juf of meester op school. Op de BSO komt jouw kind op zijn of haar eigen manier fijn tot rust. Het motto van onze BSO: samen groot worden! Door samen te spelen en van elkaar te leren. We werken daarbij samen met basisschool Tweespan in onze werkwijze. De Tweespan heeft het predicaat Gezonde school. Beweging en gezonde voeding voor kinderen staat hierbij centraal. Daar sluiten we ons als BSO dan ook graag bij aan. Dat houdt onder meer in dat jouw kind op de BSO van diverse bewegingsmaterialen gebruik kan maken.
Het allerleukste aan BSO Prokino Villa Orion
Kletsen
Iedere dag uit school eerst samen kletsen aan de grote tafel.
Buiten
Het schoolplein om lekker op te spelen.
Zelf kiezen
Zelf kiezen waar je zin in hebt: meedoen aan de groepsactiviteit of zelf spelen.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Meer DOENKids!
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Villa Orion
Adres
Betelgeuze 4
Postcode
8531 MV
Stad
Lemmer
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
260942856
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.