Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Villa Vrolijk

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Decorative bar

Onze dienstverlening

Ben je op zoek naar een fijne plek voor dagopvang, BSO of naar begeleiding voor je zoon of dochter met een speciale zorgvraag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je vindt Villa Vrolijk aan de Watergoorweg in Nijkerk. De villa is helemaal ingericht voor kinderen. Er zijn een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Je vindt hier zorg dichtbij huis en binnen een reguliere setting.

Interesse in onze opvang? Vraag een rondleiding aan.

Kinderdagverblijf: dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang: voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Uk en Puk
Op avontuur met Uk & Puk
Op de peutergroep werken wij met het Vroegschools Educatie (VE) programma Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met dit programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw peuter met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes jouw peuter om zich sociaal en emotioneel verder te ontwikkelen, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Villa Vrolijk
Adres
Watergoorweg 44A
Postcode
3861 MA
Stad
Nijkerk
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
136371930
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:30 - 18:15
Dinsdag
7:30 - 18:15
Woensdag
7:30 - 18:15
Donderdag
7:30 - 18:15
Vrijdag
7:30 - 18:15