Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Wereldwijs

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in het pand van basisschool Wereldwijs in Gouda. In een gezellige ruimte bieden we hier een plek waar de kinderen buiten schooltijd graag komen. Om te spelen met leeftijdsgenoten en om te ontspannen na een lange schooldag. We maken fijn gebruik van de faciliteiten van de school, zoals het schoolplein en andere speelmaterialen. Hierdoor is er genoeg ruimte voor jouw kind om bij ons te doen waar het behoefte aan heeft. Bij Prokino Wereldwijs bieden we zowel voor- als naschoolse opvang met een vast team van pedagogisch medewerkers. Zo ziet jouw kind altijd een vertrouwd gezicht.
Het allerleukste van Prokino Wereldwijs
Spelen
Buiten spelen op het schoolplein
Ruim aanbod
knutselen, spelletjes doen en boeken lezen
DOENkids
De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENkids
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Wereldwijs
Adres
Wilsonplein 3
Postcode
2806 JM
Stad
Gouda
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
320386314
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:30
Dinsdag
* - 18:30
Woensdag
* - 18:30
Donderdag
* - 18:30
Vrijdag
* - 18:30
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.