Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-woelwater

Prokino Woelwater

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino Woelwater, bso, Hoogeveen
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO tegenover naast basisschool De Schuthoek en Het Kofschip, waar veel van onze kinderen naar school gaan. In 3 knusse ruimtes bieden we hier een gezellige plek waar de kinderen na school en tijdens de schoolvakanties graag komen. De kinderen kiezen zelf wat ze op de opvang willen doen; van knutselen en timmeren in de timmerschuur, tot voetballen op het plein. Op het schoolplein is nog veel meer te doen: naast de voetbalkooi is er een tafeltennistafel, een evenwichtsbalk en zijn er duikelrekken. Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijgt om te doen waar het behoefte aan heeft. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. We hebben een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en maken gebruik van het grote schoolplein met alle materialen. Jouw kind mag bij ons zelf kiezen wat het die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids!
Het allerleukste aan BSO Prokino Woelwater
Spelen
Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en materialen.
Buiten
Het grote schoolplein om op te spelen.
Knutselen
De timmerschuur.
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
DOENKids
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Woelwater
Adres
Booyenverlaat 9
Postcode
7908 EE
Stad
Hoogeveen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
212585976
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:00
Dinsdag
* - 18:00 / * - 18:30
Woensdag
* - 18:00
Donderdag
* - 18:00
Vrijdag
* - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.