Decorative bar
Logo Meander-Prokino

Prokino Zeewolde

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 5 jaar

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Decorative bar
image
Onze dienstverlening
Bij Prokino Zeewolde bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 5 jaar. We zijn een kinderopvang plus, wat betekent dat bij ons ook kinderen die extra begeleiding nodig hebben of een hulpvraag hebben, welkom zijn op de groep. We kiezen er bewust voor om kinderen met en zonder hulpvraag samen te laten opgroeien vanuit ons motto: zo gewoon mogelijk. Onze locatie is speciaal ingericht voor de allerkleinsten en heeft veel ruimte om binnen én buiten te spelen. Voor jouw baby houden we zoveel mogelijk het thuisritme aan. Voeden en slapen gebeuren bijvoorbeeld op de tijdstippen die jouw kindje gewend is. De al wat grotere kinderen kennen ook een vaste dagindeling als het gaat om eten, drinken en spelen.
Het allerleukste aan Prokino Zeewolde
Ruim aanbod
Zingen, dansen en knutselen
Spelen
Buiten spelen in de eigen buitenruimte
Aandacht
Extra aandacht voor wie het nodig heeft
Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze opvang? Vraag een rondleiding aan en kom een kijkje bij ons nemen. We laten je graag onze locatie zien en vertellen je dan meer over Prokino Kinderopvang. Of schrijf je direct in!
Interesse?
Zorg Jonge Kind - specialistische opvang
Zorg Jonge Kind
Zorg Jonge Kind biedt op diverse locaties begeleiding voor jonge kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het opgroeien. Of dit nu komt door een ontwikkelingsachterstand, gedragsprobleem, autisme spectrum stoornis of een medische reden. Op deze locatie bieden wij specialistische opvang.
Meer over Zorg Jonge Kind
Tarieven
Tarieven en rekentool
De kosten van opvang zijn van een aantal zaken afhankelijk. Zoals hoeveel opvang je nodig hebt, type contract en/of hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt. Via de rekentool krijg je een indicatie van de kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje met loep
Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Zeewolde
Adres
Kortsteel 5
Postcode
3892 BP
Stad
Zeewolde
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer KOV
285530707
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
7:00 - 18:00
Dinsdag
7:00 - 18:00
Woensdag
7:00 - 18:00
Donderdag
7:00 - 18:00
Vrijdag
7:00 - 18:00