Decorative bar
Logo Meander-Prokino
Kinderopvang
Locaties
Prokino-zuiderbreedte

Prokino Zuiderbreedte

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Buitenschoolse opvang
Decorative bar
Prokino Zuiderbreedte, bso, Hoogeveen
Onze dienstverlening
Je vindt onze BSO in de brede school De Zuiderbreedte, waar veel van onze kinderen naar school gaan. De locatie voelt hierdoor voor hen veilig en vertrouwd. Op de BSO hebben we onze eigen plek en maken we daarnaast fijn gebruik van alle speelmaterialen van de school en van het schoolplein. Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijgt om te doen waar het behoefte aan heeft. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. We hebben een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en maken gebruik van het grote schoolplein met alle materialen. Jouw kind kiest bij ons zelf wat het die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Het programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert jouw kind om samen te spelen en samen te werken met anderen.
Het allerleukste aan BSO Prokino Zuiderbreedte
Activiteiten
Zelf kiezen uit het ruime aanbod aan speelgoed en activiteiten.
Buiten
Het grote schoolplein om op te spelen.
Sport en spel
De leuke sport- en spelactiviteiten.
Nieuwsgierig geworden?
Ben je geïnteresseerd in onze opvang maar wil je graag eerst meer zien? Wij nodigen je graag uit voor een rondleiding op onze locatie. Kom zelf ontdekken hoe wij de dagelijkse zorg voor onze kinderen invullen en wat wij kunnen bieden voor de ontwikkeling van jouw kind. Meld je aan voor een bezoek of schrijf je direct in!
Interesse?
Kinderen tekenen op papier op de opvang
DOENKids!
Altijd een leuke activiteit met DOENKids! Het belangrijkste is dat jouw kind op de BSO de ruimte krijg om te doen waar het behoefte aan heeft. Of dit nu spelen of juist ontspannen is. Daarom bieden we die ruimte, letterlijk en figuurlijk. Ieder kind mag bij ons zelf kiezen wat hij of zij die middag wil doen. Dat kan iets voor zichzelf zijn of meedoen aan de groepsactiviteit uit het speciaal voor BSO's ontwikkelde programma DoenKids! Dit programma biedt volop sport- en spelactiviteiten om te doen en leert kinderen om samen te spelen en samen te werken.
Kind op kinderopvang bouwt blokkentoren
Rekentool: helderheid in kosten
Als ouder wil je voorbereid zijn op de financiële kant van kinderopvang. We begrijpen dat je het belangrijk vindt om een helder beeld te hebben van wat je maandelijks kunt verwachten, zodat je zonder zorgen de beste zorg voor je kind kunt plannen. Onze rekentool geeft je snel en eenvoudig een nauwkeurige schatting van de verwachte kosten, afgestemd op jouw specifieke situatie.
Meer over tarieven
Overige informatie
Heb je vragen of wil je meer weten over onze opvang? Neem dan contact met ons op of lees de veelgestelde vragen.
Meisje op de opvang met loep
Buitenschoolse opvang
Alle GGD rapporten van deze locatie kun je makkelijk vinden door hieronder te klikken op de groene cijfers van het LRK-nummer. Je komt dan direct bij de rapporten van deze locatie uit!

Contactgegevens

Locatie
Naam
Prokino Zuiderbreedte
Adres
Boekenberghstraat 12
Postcode
7906 GA
Stad
Hoogeveen
Postbus
--
Contact
Telefoon
088-2330000
LRK-nummer BSO
197367835
KVK-nummer
--
Openingstijden
Maandag
* - 18:00
Dinsdag
* - 18:00 / * - 18:30
Woensdag
* - 18:00
Donderdag
* - 18:00
Vrijdag
* - 18:00
* De openingstijd is afhankelijk van de sluitingstijden van de school.