Aanmeldformulier

 

Heb je een fijne locatie gevonden voor de opvang van jouw kind(eren)? Dan vragen wij je om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvang je een passende offerte.

Contact
Wil je eerst meer informatie voordat je een kennismaking plant? Neem dan direct contact op met de locatie van je keuze of met de afdeling kindadministratie van Stichting Prokino. Zij zijn bereikbaar per mail of via het nummer 088 233 0001.

 

* = een verplicht veld

Aanmeldformulier

Heeft u uw keuze gemaakt voor één van onze locaties? Dan vragen wij u om het onderstaande aanmeldformulier in te vullen en te versturen. U ontvangt dan een bevestiging van ons. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Van de kindadministratie ontvangt u een passende offerte.

 

Let op: Indien u na het invullen van het aanmeldformulier géén bevestigingsmail ontvangt is er iets mis gegaan. In dat geval kunt u zich ook aanmelden met het aanmeldformulier linksboven van deze pagina in PDF. Dit formulier kunt u printen, invullen en naar ons mailen of opsturen. De contactgegevens vindt u rechts onderaan deze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze kindadministratie op 088-2330001 of via administratie@prokino.nl.

 

 

Voor welke locatie meldt u uw kind aan

Wilt u in het opmerkingen veld aangeven welk product u wilt afnemen of wat uw wens is. Als uw keus of wens niet helemaal duidelijk is, dan bellen wij u.

Ochtend
Middag

Gegevens ouder/verzorger

Deze persoon moet tevens de persoon zijn die de kinderopvangtoeslag aanvraagt.

2e ouder/verzorger

Gegevens kind