Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig

 

Naast kinderopvang, peuterspeelzalen en BSO hebben wij ook de mogelijkheid om kinderen, ouders en scholen te ondersteunen bij specifieke hulpvragen. Het bijzondere van de manier waarop wij dat doen, is dat wij dit zoveel mogelijk integreren in onze reguliere opvang, vandaar ons motto, ‘Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig'. Onze zeer ervaren pedagogisch medewerksters staan garant voor een persoonlijke en liefdevolle begeleiding van uw kind. 

 

Zorg op maat

Ons aanbod is breed en altijd op maat. Wij zullen dan ook met u meekijken wat uw specifieke vraag is en een oplossing zoeken die past. Voor alle ondersteuning is een beschikking van de gemeente nodig. Wij kunnen u hierbij helpen, zodat u uw vraag op de juiste plaats kan stellen.

 

Wij werken heel nauw samen met Amerpoort en vertellen u daar graag meer over. Via de verschillende knoppen hiernaast kunt u lezen wat de mogelijkheden zijn.

Plusgroepen Goudvisjes en Witte Kippen: begeleiding en behandeling in reguliere groep voor het jonge kind (0-5 jaar), samenwerking met Amperpoort.

Vroegdiagnostiek: observatiegroep voor jonge kinderen, samenwerking met Amerpoort en Youké.

BSO+: begeleiding na school en in vakanties voor schoolkinderen met hulpvraag.

Ambulante begeleiding: individuele ondersteuning van kinderen (0-18 jaar), ouders en scholen.

 

Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via Villa Vrolijk 033 246 04 61 of villavrolijk@prokino.nl.