Plusgroepen Goudvisjes en Witte Kippetjes

 

Bij de Goudvisjes en de Witte Kippetjes, op onze locatie Villa Knots, bieden wij reguliere kinderopvang aan en begeleiding voor kinderen met een speciale hulpvraag. Dat betekent dat kinderen met en zonder beperking samen spelen en van elkaar leren. Wij kiezen er bewust voor om het op deze manier te doen omdat het aansluit bij onze visie ‘Gewoon waar mogelijk, speciaal waar nodig'.

 

Voor wie

Heeft uw kindje een (dreigende) ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking of speciale medische verzorging nodig, dan is een van deze groepen een fijne plek voor hem of haar. Het is belangrijk om kinderen zo vroeg mogelijk de juiste begeleiding te geven. Daarom kunt u met uw jonge kind al bij ons terecht en is het mogelijk om diagnostisch onderzoek te laten plaatsvinden zodat de juiste ondersteuning geboden kan worden.

 

Ondersteuning

De begeleiders op deze groepen zijn van Kindercentrum Villa Vrolijk en zijn hier speciaal voor geschoold. Met liefde en passie zorgen zij voor uw kind en ondersteunen en helpen hem/haar daar waar nodig is. Tevens is een van onze gedragswetenschapper nauw betrokken bij de kinderen. Als het voor de kinderen nodig is, komen bijvoorbeeld een logopedist, ergotherapeut of fysiotherapeut naar de locatie om de kinderen te behandelen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten of een keer komen kijken of bent u benieuwd of uw kindje in aanmerking komt voor deze groep, neem dan gerust contact met ons op! Villa Vrolijk 033 246 04 61 of villavrolijk@prokino.nl.