Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Villa Knots

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Villa Knots

Oude Barneveldseweg 65

3862 PS Nijkerk

 

Contactgegevens

Tel.: Dagopvang Groepen: 085-0433516. BSO Groepen: 085-0433514. Kantoor: 085-0433502

Email: villavrolijk@prokino.nl

Bij Prokino Villa Knots bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen en spelen op ons eigen buitenterrein. Ook gaan wij regelmatig met een groepje kinderen op pad. Even dieren kijken of een krentenbol halen bij de bakker, dat is natuurlijk altijd feest!

Elke dag heeft een vast ritme bij ons op het kinderdagverblijf. Zo gaan we op vaste tijden met elkaar aan tafel en hebben we vaste speeltijden. Hierdoor zorgen we voor regelmaat en structuur voor de kinderen.

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf heeft 3 verticale groepen. Dit betekent dat kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 07.30 tot 18.15 uur. Onze opvang is flexibel: je kunt ook een halve dag opvang bij ons afnemen. Ook is verlengde opvang mogelijk. De opties zijn als volgt:

• Een ochtendblok loopt van 07.30 tot 13.00 uur.
• Een middagblok loopt van 12.45 tot 18.15 uur.
• Een hele dag loopt van 07.30 tot 18.15 uur.
• Vervroegde opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk. Verlengde opvang tot 18.30 uur is ook een optie.

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Villa Knots

• Spelen in de zandbak.
• Puzzelen, met lego spelen of knutselen; alles kan.
• De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.

Spelend leren

Om de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk& Puk. De activiteiten uit het VVE-programma zijn afgestemd op de leeftijd van jouw kind en laten hem of haar al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld voor de peuters, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen ontwikkelt ook jouw baby of dreumes zich sociaal en emotioneel.

Voor de peuters houden we de ontwikkeling bij in het Observatie-en Kind Volgsysteem Kijk! Het rapport is voor jou als ouder en dient daarnaast als kennismakingsdocument voor de basisschool waar jouw kind straks naartoe gaat.

Extra aandacht en begeleiding

Voor iedereen zorgen we op het kinderdagverblijf voor een omgeving die past bij de ontwikkeling. Daarom bieden we de begeleiding die jouw kind nodig heeft. Voor sommige peuters betekent dat bijvoorbeeld extra hulp wanneer zij nog onduidelijk praten. Met oefeningen en spel geven we ieder kind wat het nodig heeft om zich prettig te voelen en te kunnen groeien.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.