Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Villa Vrolijk

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Villa Vrolijk

Watergoorweg 44a

3861 MA Nijkerk

 

Contactgegevens

Tel.: 033 - 2460461

Email: villavrolijk@prokino.nl

Je vindt onze gezellige en ruime BSO naast sporthal Watergoor en de hockeyvelden in Nijkerk. Een fijne plek, want op onze BSO staan vinden we bewegen en gezond eten heel belangrijk. Onze kinderen doen dan ook regelmatig spelletjes op het hockeyveld achter de villa en spelen op ons buitenterrein. Knutselen of een boekje lezen kan uiteraard ook, daar hebben we binnen ook voldoende ruimte voor.

Bij Villa Vrolijk vangen we kinderen op van verschillende scholen in de buurt: de Rehobothschool, de Hoeksteen, Oranje Nassauschool, Ichthus School en Holk. Op woensdag- en vrijdagmiddag komen kinderen van alle scholen uit Nijkerk. We halen de kinderen uit school op met onze BSO-bus, bolderwagen of lopend, afhankelijk van de afstand.

 

Praktische informatie

Jouw kind kan zowel voor als na schooltijd terecht op onze BSO. Dit kan op de volgende dagen en tijden:

• Op maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 09.00 uur (ook vanaf 07.00 uur mogelijk).
• Op maandagmiddag van 15.00 uur tot 18.30 uur.
• Op dinsdag- tot en met vrijdagmiddag voor een korte of lange middag. • Tijdens de schoolvakanties van 7.30 uur tot 18.30 uur ( of alleen een ochtend of middag).

* Tijdens het aanvragen van de vakantiedagen kun je aangeven of je van een ochtend, middag of hele dag opvang gebruik wilt maken.

Het allerleukste aan Prokino Villa Vrolijk

• Knutselen, boekjes lezen en buiten spelen.
• Sporten.
• De leuke groepsactiviteiten uit het programma DOENKids!

 

Leren en ontdekken met DOENKids!

Bij BSO Villa Vrolijk werken we met het activiteitenprogramma DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Aan de hand van leuke en verrassende thema's worden de kinderen uitgedaagd, leren zij nieuwe dingen, maken plezier, bereiden zij lekkere hapjes, werken zij samen aan een project of doen zij (sport) activiteiten binnen of buiten. Naast een vast programma is er ook een keuzemenu.

Extra activiteiten tijdens de vakanties

In de vakanties bieden we een speciaal vakantieprogramma aan met extra activiteiten. Hiervoor werken we steeds met een ander thema en dus ook andere dingen om te doen. Daarbij gaan we ook graag met de kinderen op pad. Dit kan een uitstapje naar het bos zijn, het strandje bij Nijkerk, het belevenissenbos of in de winter naar de schaatsbaan. Kortom, bij Villa Vrolijk is het nooit saai!

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.