Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Villa Vrolijk

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Villa Vrolijk

Watergoorweg 44a

3861 MA Nijkerk

 

Contactgegevens

Tel.: 085 - 04 33 502

Email: villavrolijk@prokino.nl

Bij Prokino Villa Vrolijk bieden we liefdevolle dagopvang voor de allerkleinsten en kinderen tot 4 jaar. Kinderen van iedere leeftijd vinden bij ons leuke activiteiten om te doen: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen en spelen op ons eigen buitenterrein. Ook gaan wij regelmatig met een groepje kinderen op pad. Even dieren kijken of een krentenbol halen bij de bakker, dat is natuurlijk altijd feest!

Elke dag heeft een vast ritme bij ons op het kinderdagverblijf. Zo gaan we op vaste tijden met elkaar aan tafel en hebben we vaste speeltijden. Hierdoor zorgen we voor regelmaat en structuur voor de kinderen.

Praktische informatie

Ons kinderdagverblijf heeft 2 babygroepen (0-2 jaar), 3 verticale groepen (0-4 jaar) en 2 peutergroepen (2-4 jaar). Jouw kind kan van maandag tot en met vrijdag, van 07.30 tot 18.15 uur, bij ons terecht. Onze opvang is flexibel: je kunt ook een halve dag opvang bij ons afnemen. Ook is verlengde opvang mogelijk. De opties zijn als volgt:

• Een ochtendblok opvang van 07.30 tot 13.00 uur.
• Een middagblok opvang van 12.45 tot 18.15 uur.
• Een hele dag opvang van 07.30 tot 18.15 uur.
• Vervroegde opvang vanaf 07.00 uur is mogelijk. Verlengde opvang tot 18.30 uur is ook een optie.

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Villa Vrolijk

• Een dutje doen in de hangmat.
• Puzzelen, knutselen of buiten op de trapauto; alles kan.
• De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.

Op avontuur met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken wij met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Naast de dagelijkse activiteiten besteden we met het VVE-programma spelenderwijs extra aandacht aan de verschillende ontwikkelingsgebieden bij jouw kind. Zo beleeft jouw kind met pop Puk allerlei avonturen; de pop praat en stimuleert via leuke spelletjes de sociale en emotionele ontwikkeling, maar helpt ook bij taalontwikkeling en motoriek.

Voor de peuters houden we de ontwikkeling bij in het Observatie-en Kind Volgsysteem Kijk! Het rapport is voor jou als ouder en dient daarnaast als kennismakingsdocument voor de basisschool waar jouw kind stras naartoe gaat.

Extra aandacht en begeleiding

Voor iedereen zorgen we op het kinderdagverblijf voor een omgeving die past bij de ontwikkeling. Daarom bieden we de begeleiding die jouw kind nodig heeft. Voor sommige peuters betekent dat bijvoorbeeld extra hulp wanneer zij nog onduidelijk praten. Met oefeningen en spel geven we ieder kind wat het nodig heeft om zich prettig te voelen en te kunnen groeien.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze Kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.