Geen extra kosten en opvang op maat

 

Prokino biedt een grote diversiteit aan opvangvormen. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling bieden we een uitstekende kwaliteit voor een betaalbaar tarief. Bovendien is in onze tarieven alles inbegrepen! De tegemoetkoming vanuit de belastingdienst bepaalt uiteindelijk de hoogte van uw netto kosten (de eigen bijdrage). Met behulp van onze rekentool onder de tab "Bereken" kunt u deze voor de BSO en het kinderdagverblijf gemakkelijk zelf berekenen.  

 

Flexibele opvang

Kinderdagverblijf en BSO Prokino Ketelbinkie Charlois in Rotterdam Zuid biedt u zeer flexibele opvangmogelijkheden voor een wisselend aantal dagen per week. We bieden een uitgebreid aanbod aan contractvormen aan, zodat er altijd een contract te vinden is dat bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij ons kinderdagverblijf bijvoorbeeld vaste of flexibele dagen afnemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor halve dagen. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk!

Vindt u op dit moment nog niet het flexibele contract dat bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u naar de beste oplossing.

 

Incidentele opvang

Als u maar een enkele keer kinderopvang nodig heeft, bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek, een studiedag of een ziekenhuisbezoek, kunt u nu ook bij Prokino Rotterdam terecht voor incidentele opvang. Dit is een service die wij bieden aan ouders die geen contract hebben voor kinderopvang bij Prokino. Deze incidentele opvang heeft uurtarief van € 8,25. Aanmelden is heel eenvoudig; u reserveert alleen de door u gewenste dagen/dagdelen. 

 

Plaatsingsvoorwaarden

- We informeren u voorafgaand aan de gewenste opvangdag of de plaatsing akkoord is;

- Na bevestiging door Stichting Prokino kan de door u gereserveerde opvang niet meer kosteloos geannuleerd

  worden;

- De kosten voor de opvang worden na afloop gefactureerd; betaling geschiedt door middel van automatische

  incasso.

 

U kunt hier het aanmeldformulier downloaden. Neem voor meer informatie over incidentele opvang contact met ons op via ketelbinkie.charlois@prokino.nl of 010-2833888

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.