Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino De Bonte Specht

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

Prokino De Bonte Specht

Bergwegplantsoen 10

3037 SK Rotterdam

 

Contactgegevens

Tel.: 06 - 82 500 934

Email: kindadministratie.regiorotterdam@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf aan het Bergwegplantsoen in Rotterdam Noord. Met ons team bieden we hier een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.

Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen en knutselen met één van onze pedagogisch medewerkers tot buiten spelen en bezig zijn in onze eigen kas. Hier verbouwen we zelf groenten en kruiden.

Wij zijn gevestigd in het zorgcomplex van Humanitas, waardoor jong en oud elkaar ontmoeten. Hiervoor organiseren we ook activiteiten, zoals samen pannenkoeken bakken, dansen en knutselen. Ook sluiten we aan bij grotere festiviteiten die Humanitas organiseert, zoals het Sinterklaasfeest.

 

Praktische informatie

Jouw kind wordt bij ons opgevangen in een vaste groepssamenstelling en met vaste pedagogisch medewerkers. Ons kinderdagverblijf is 52 weken per jaar open, van maandag tot en met vrijdag van 07.45 tot 18.30 uur. Op deze uren vangen we jouw kind met liefde en plezier op. Alleen op erkende feestdagen is ons kinderdagverblijf gesloten.

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor flexibele opvang en is extra afname mogelijk. Als jouw werk erom vraagt, kun je jouw kind dus ook eerder brengen en/of later ophalen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het allerleukste aan Prokino De Bonte Specht

• Lekker rommelen in de moestuin.
• De samenwerking met Humanitas, waardoor jong en oud elkaar ontmoeten.
• De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.

Wij zijn Lekker Fit! 

Prokino De Bonte Specht is aangesloten bij Rotterdam Lekker Fit! Dit houdt in dat wij kinderen gezonde kinderopvang bieden. Zo eten wij iedere dag fruit en groente welke rechtstreeks van de kweker komt. Tussen de middag bieden wij de kinderen een broodmaaltijd met gezond beleg aan en de kinderen krijgen bij ons gezonde tussendoortjes. Daarnaast bewegen wij dagelijks en drinken wij voornamelijk water en thee.

Spelend leren met Uk & Puk

Op het kinderdagverblijf werken we met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Met de kinderfiguren Uk & Puk leert jouw kind al spelend ontdekken en zich zo te ontwikkelen. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het VVE-programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in.