Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Schiebroek

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar 

Prokino Schiebroek

Berberisweg 428

3053 PL Rotterdam

 

Contactgegevens

Tel.: 06 - 82 500 934

Email: kindadministratie.regiorotterdam@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf aan de Berberisweg in Rotterdam Schiebroek, naast het Schiebroekse Park. Met ons team bieden we hier een plek die zoveel mogelijk lijkt op thuis: met hetzelfde dagritme en veel gezelligheid. Voor ons is namelijk het allerbelangrijkste dat jouw kind zich bij ons thuis voelt.

Op de locatie is er volop ruimte voor jouw kind om te spelen. Zo hebben we verschillende speelhoekjes en kunnen de kinderen lekker naar buiten. Daarnaast is er een interactieve beweegvloer van Springlab in ons pand, waarop de kinderen zich kunnen uitleven.

 

Praktische informatie

Jouw kind wordt bij ons opgevangen in een vaste groepssamenstelling en met vaste pedagogisch medewerkers. Ons kinderdagverblijf is 52 weken per jaar open, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.30 uur. Op deze uren vangen we jouw kind met liefde en plezier op. Alleen op erkende feestdagen is ons kinderdagverblijf gesloten.

Naast reguliere contracten bieden we ook de mogelijkheid voor flexibele opvang en is extra afname mogelijk. Als jouw werk erom vraagt, kun je jouw kind dus ook eerder brengen en/of later ophalen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het allerleukste aan Prokino Schiebroek

• Springen en bewegen op de beweegvloer van Springlab. 
• Ontdekken in de sfeervolle speelhoeken.
• De leuke en leerzame spelletjes van Uk & Puk.

Bewegend leren 

Uniek aan onze locatie is de beweegvloer van Springlab. Dit is een interactieve vloer die door middel van een projector en educatieve beweeg-games bewegen en leren voor kinderen combineert, waardoor zij spelenderwijs én met veel plezier het lesmateriaal tot zich nemen. De kinderen vinden de spelletjes op de beweegvloer geweldig. En natuurlijk draagt al die beweging bij aan de motoriek en fysieke gezondheid van jouw kind.

Op avontuur met Uk & Puk 

Naast de dagelijkse speelmogelijkheden werken we op het kinderdagverblijf met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) van Uk & Puk. Met de kinderfiguren Uk & Puk speelt leert jouw kind al spelend ontdekken en zich zo te ontwikkelen. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het VVE-programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.