Juultje De Stelle

 

Samen groot worden

Juultje De Stelle is gehuisvest in Kindercentrum Stelle-Zeemeeuw, in de rustige wijk Oudelandse Hoeve, vlakbij het winkelcentrum Zuidpolder. Bij Juultje De Stelle vindt u een peutergroep, dagopvang en BSO. Er wordt gewerkt vanuit het Brede school principe waarbij het gebouw onderdak biedt aan ons kindercentrum, basisschool De Stelle, de GGD en de Jeugdgezond- heidsdienst Zeeland. Het samenwerkingsverband tussen de verschillende sectoren, zorgt ervoor dat we gezamenlijk aandacht kunnen geven aan de doorgaande ontwikkelingslijn van ieder kind. Samen groot worden, dat is waar we voor staan bij Juultje.

 

Samen met ouders

Wanneer uw kind naar Juultje De Stelle komt, geeft u als ouder een deel van de opvoeding even uit handen. Wij vinden het dan ook belangrijk goed contact met u te hebben. Onze medewerkers informeren u graag bij het halen wat uw kind heeft meegemaakt die dag. Bij het brengen nemen ze de tijd om naar u te luisteren over essentiƫle gebeurtenissen rondom uw kind. Ouders van Juultje De Stelle zijn blij met de persoonlijke en flexibele benadering van onze medewerkers.

 

Flexibele opvang met maaltijdservice

Om u zo goed mogelijk opvang op maat te kunnen bieden, kunt u bij ons kiezen voor flexibele opvang of vaste dagdelen. Juultje De Stelle is ook geopend tijdens de vakanties. Indien u in de schoolweken geen gebruik maakt van de opvang kunt u ook alleen vakantieopvang afnemen.

 

We bieden ook een maaltijdservice; op zowel de dagopvang als op de BSO kan uw kind van ons een warme, verse maaltijd aangeboden krijgen. Zo heeft uw kind vast een verantwoorde maaltijd gegeten als u uw kind komt halen. Samen hebben we de zorg voor uw kind in handen.

 

Komt u een keertje kijken?

Juultje De Stelle is een leuke plek voor uw kind. We werken ontwikkelingsgericht, samen met ouders en met school. Komt u een keertje bij ons kijken? We geven u graag een rondleiding en informeren u over alle mogelijkheden.