Kinderopvang bij Juultje Krabbendijke

 

Flexibel en kleinschalig

Juultje Krabbendijke is gevestigd direct aan basisschool de Zevensprong. U vindt bij ons een leuke en kleinschalige combinatiegroep, waar we zowel dagopvang als buitenschoolse opvang aanbieden. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen terecht bij Juultje Krabbendijke, ook voor flexibele opvang. Voor uw kind een vertrouwde plek, voor u een goede oplossing.

 

Alles in één

Of het nu gaat om kinderopvang gedurende de hele dag of opvang na school, tijdens vakanties of op studiedagen; bij Juultje Krabbendijke kan het allemaal. En bij Juultje zit alles in de prijs inbegrepen. U betaalt bij ons niets extra voor luiers, eten, spelletjes of uitstapjes. Wel zo duidelijk.

 

Samen groot worden

Onze locatie is in augustus 2013 geopend. De medewerkers van Juultje Krabbendijke werken met trots en enthousiasme op de groepen. Ze sluiten aan bij de verschillende ontwikkelingsniveaus van ieder kind. Met het pedagogisch handelen op de groepen sluiten ze aan bij de identiteit van school. Juultje Krabbendijke biedt vele mogelijkheden voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijdsfasen, van 0 tot 13 jaar. Samen groot worden, dat is waar we voor staan bij Juultje. 

 

Interesse?

Binnen onze ruime openingstijden zijn verschillende contractvormen mogelijk. Neemt u gerust contact met ons op. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.