BSO Juultje Krabbendijke

 

Vertrouwd dichtbij

Zit uw kind op basischool De Zevensprong of De Klimroos? Dan is deze BSO echt iets voor uw kind! Na een lange dag school is het voor kinderen fijn om een momentje voor zichzelf te hebben. Lekker spelen, klimmen en klauteren of spelletje te spelen op de wii. Bij Juultje Krabbendijke kan het allemaal. De BSO is gevestigd in een voor uw kind vertrouwde omgeving; de school. Na schooltijd loopt uw kind zo door naar de BSO of wordt opgehaald met de bakfiets.

 

Flexibele opvang, ook in de vakanties  

Bij Juultje Krabbendijke bieden we flexibele opvang van kwaliteit. Onze BSO gaat open als de scholen dichtgaan. Ook op studiedagen en tijdens de vakanties kan uw kind bij ons terecht. In de vakantie organiseren we tal van sport- en spelactiviteiten en maken we regelmatig uitstapjes, bijvoorbeeld naar de speeltuin of het bos. 

 

Samen met ouders

Wij doen er elke dag alles aan om u het gevoel te geven dat uw kind bij ons in goede handen is. Goed contact vinden we daarbij belangrijk. Tijdens de breng- en haal momenten nemen we de tijd voor u. Verder informeren we u via de nieuwsbrief en het mededelingenbord.

 

Met broertjes en zusjes naar Juultje Krabbendijke

Naast onze BSO is er ook een kinderdagverblijf gevestigd bij Juultje Krabbendijke. Heeft u kinderen in verschillende leeftijdsfasen dan vindt u bij ons alles onder één dak. Wel zo makkelijk.

 

Bent uw nieuwsgierig en heeft u interesse in een rondleiding? Neem dan gerust contact op met ons. We nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze gezellige en mooie locatie!