Kinderdagverblijf Juultje Krabbendijke

 

Alles onder één dak

Juultje Krabbendijke is gevestigd aan de Appelstraat. Wij zitten vast aan basisschool de Zevensprong. Behalve kinderopvang voor kinderen van 0 t/ 4 jaar, verzorgen we op onze locatie ook peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, een peuter-kleutergroep in samenwerking met de Zevensprong voor kinderen van 3 jaar en ook buitenschoolse opvang. Wel zo makkelijk, alles onder één dak!

 

Kleinschalig en vertrouwd

Onze locatie is in 2013 geopend en sindsdien bieden we bij Juultje Krabbendijke kleinschalige opvang met deskundige medewerkers. We hebben veel speelgoed, onze medewerkers verzorgen leuke, leerzame activiteiten en zijn genoeg plekjes waar uw kind even een rustig een boekje kan lezen of een puzzel kan maken. Voor de allerkleinsten zijn er mooie slaapkamers waar ze een ochtend- of middagdutje kunnen doen. Uw kind is bij Juultje Krabbendijke in vertrouwde handen.

 

Met Puk op ontdekkingsreis

Op ons kinderdagverblijf werken we met een vast dagritme. Hierbinnen werken we met het educatieprogramma Uk & Puk. Dit programma besteedt extra aandacht aan o.a. de taalontwikkeling. Uw kind zal samen met Puk de meest leuke avonturen beleven en al spelenderwijs veel leren over de wereld rondom zich. Met de activiteiten uit het programma kunnen we aansluiten bij de behoeften van uw kind. Wij bieden ontwikkeling op maat.

 

Interesse?

Bent uw nieuwsgierig naar geworden? Neemt u gerust contact op met ons. We geven u graag een rondleiding op onze mooie locatie. We bieden een all-in pakket; luiers, eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.