Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino De Paperclip

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

De Paperclip

Oude Wetering 82

8044 PA Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038 7112301

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze kinderdagverblijf in het pand van Kindcentrum De Paperclip, waar opvang bieden voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Op kinderdagverblijf de Paperclip werken we vanuit het pedagogisch concept van Reggio Emilia. Daarbij gaan we samen op ontdekkingsreis vanuit de belevingswereld van jouw kind. We kijken en luisteren naar jouw kind en spelen in op zijn/haar behoefte. Dat betekent in de praktijk; veel doen, erop uit, bewegen en rekening houden met de individuele interesses van ieder kind in de groep.

 

Praktische informatie

Wij vangen jouw kind op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur met liefde op. Alleen tijdens nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Bij De Paperclip werken we met horizontale en verticale groepen. Dit betekent dat we een groep hebben met kinderen van 0 tot 4 jaar en een groep met kinderen van 2 tot 4 jaar. Iedere groep heeft vaste pedagogisch medewerkers.

Het allerleukste aan kinderdagverblijf De Paperclip

• De aandacht voor de natuur.
• Muziek maken, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• De activiteiten uit het VVE programma.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Op kinderdagverblijf De Paperclip werken we met een Voor- en Vroegschools Educatie (VVE) programma. Door de activiteiten leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Peuters kunnen bij ons buiten ravotten, maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die fijn kunnen slapen in onze slaapkamers. We werken met een vast dagritme bij De Paperclip wat voor de kinderen een vertrouwd gevoel geeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.