Skip to Content

Prokino Kinderopvang in Zwolle

Een plek waar jouw kind graag komt

Als ouder wil je het beste voor je kind. En dus zoek je een goede opvang voor als je er zelf niet bent. Een opvang waar je kind graag komt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen. Prokino biedt die fijne en vertrouwde plek in Zwolle, dicht bij huis. In Zwolle bieden wij in verschillende wijken dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar op het kinderdagverblijf, speelochtenden op de peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar en gastouderopvang.

 

Hieronder kun je een keuze maken uit een van de kinderopvanglocaties van Prokino in Zwolle en omgeving.

 

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
De Boxem

Oude Wetering 82a
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
De Paperclip

Oude Wetering 82
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
De Vlieger Ingelandhof

Ingelandhof 1
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Geert Groteschool

Van Hille Gaerthéstraat 86
Zwolle

Buitenschoolse opvang
Mozadance

Assendorperstraat 127-1
Zwolle

Buitenschoolse opvang
Nooterhof

Goertjesweg 5
Zwolle

Kinderdagverblijf
Prokino Aquarel

Waallaan 6
Zwolle

Buitenschoolse opvang
Prokino Carillon

Bachlaan 2
Zwolle

Peuteropvang
Kinderdagverblijf
Prokino De Brug

Ruiterlaan 14
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Prokino De Morgenster

Korianderplein 4
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Prokino Emmaschool

Jacob Catsstraat 1
Zwolle

Buitenschoolse opvang
Prokino Holtenbroek

Klooienberglaan 561
Zwolle

Buitenschoolse opvang
Prokino Stroomdal

Botlek 56
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Prokino Wilgenburg

Waallaan 7-9
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Talentum

IJsselcentraleweg 65a
Zwolle

Peuteropvang
Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf biedt dagopvang voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud. Voor het eerst je zoon of dochter naar de kinderopvang brengen is een bijzondere en spannende stap. Daarom bieden we op het kinderdagverblijf in Zwolle een plek die zoveel mogelijk past bij thuis: een gezellige, huiselijke inrichting, vaste gezichten en hetzelfde dagritme als thuis. Dat voelt voor jouw kind snel vertrouwd. 

Natuurlijk is er iedere dag volop ruimte om te spelen op het kinderdagverblijf. Onze pedagogisch medewerkers passen de spellen en activiteiten aan op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind. Het belangrijkste hierbij is dat je kind plezier beleeft. We denken daarnaast graag met je mee om te zien welke opvang het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Zo neem je waar nodig extra opvanguren af om bijvoorbeeld opvang op het kinderdagverblijf te combineren met peuteropvang.

Peuteropvang

De peuteropvang is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op verschillende locaties in Zwolle kan jouw kind hier een aantal ochtenden in de week komen spelen. Per locatie vind je de openingstijden.

Tijdens de peuterochtend(en) leert jouw kind om samen te spelen, naar anderen te luisteren en met anderen te delen. Daar helpen onze pedagogisch medewerkers bij met leuke en leerzame activiteiten uit het speciaal voor peuters ontwikkelde activiteitenprogramma. Door de activiteiten uit het programma ontwikkelt jouw peuter zich ook op het gebied van taal en motoriek. Hiermee helpen we jouw kind dus om zich te ontwikkelen en bereiden we hem of haar langzaam voor op de basisschool.

 

 

BSO

Voor schoolgaande kinderen van 4 tot 13 jaar is er de BSO. Op de buitenschoolse opvang (BSO) komt jouw kind om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Daarvoor bieden onze pedagogisch medewerkers verschillende sport- en spelactiviteiten uit het programma DoenKids: een programma vol sport en spel. Op al onze locaties hebben we volop de ruimte om lekker te spelen, zowel binnen als buiten. Of dat nu samen is met leeftijdsgenoten op de groep of zelf.

We bieden ruime openingstijden die aansluiten op de basisscholen in de wijk en op de werk- en studietijden van jou als ouder. Wil je je kind vroeger brengen of later ophalen? Een aantal locaties in Zwolle biedt buiten de standaard openingstijden ook vervroegde en verlengde opvang aan.

 

Over Prokino Kinderopvang

Het motto van Prokino Kinderopvang luidt: "samen groot worden". Daar werken we elke dag aan. We geloven dat ieder kind talenten heeft en willen hem of haar alle mogelijkheden bieden om iedere dag weer een beetje te groeien. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de volgende vraag: hoe kunnen wij je kind stimuleren om te groeien in wie het is? Dat doen we met opvang van goede kwaliteit, gericht op veligheid, plezier en ontwikkeling.

 

Dit is waarom je voor kinderopvang van Prokino kiest:

• flexibele opvang voor alle leeftijden: flexibele en vaste contracten voor kinderopvang, peuteropvang en BSO;
• deskundige medewerkers en jarenlange ervaring (al sinds 1915);
• uitdagende activiteitenprogramma's voor iedere leeftijdsgroep: van Uk & Puk en Piramide tot DoenKids;
• een visie op ontwikkeling: samen groot worden door spelenderwijs leren;
• all-inclusive: geen extra kosten voor luiers, uitstapjes, en eten.

 

Contact met Prokino Zwolle

Wil je weten of een van onze kinderdagverblijven in Zwolle plek heeft voor jouw kind? Of wil je jouw kind aanmelden voor de peuteropvang in Zwolle? Neem dan contact op met de locatie van jouw keuze.