Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Nooterhof

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Nooterhof

Goertjesweg 5

8013 PA Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038 7112301

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf in De Kruidwisch in Doepark Nooterhof. Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen, poppenkast spelen, koken en buiten spelen. Door onze ligging hebben we veel ruimte om lekker naar buiten te gaan en dat doen we dan ook.

Praktische informatie

Wij vangen jouw kind op maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18.00 uur met liefde op.

Ons kinderdagverblijf telt 4 verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke groep heeft vaste pedagogisch medewerkers. Voor de oudere peuters hebben we een aparte peutergroep. In deze groep bereiden we jouw peuter spelenderwijs voor op de grote stap naar de basisschool. 

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Nooterhof

• Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten.
• De uitstapjes naar de dierenweide.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Op kinderdagverblijf De Vloot werken we met een Voor- en Vroegschools Educatie (VVE) programma. Door de activiteiten leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. In en rond Kinderdagverblijf Nooterhof is van alles te beleven voor de kinderen. Ze maken de seizoenen middenin de natuur van dichtbij mee. Er is een eigen Nooterhofje waar naar hartenlust ontdekt en beleefd kan worden en de dierenweide ligt om de hoek. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die fijn kunnen slapen in onze slaapkamers. We werken met een vast dagritme wat voor de kinderen een vertrouwd gevoel geeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.