Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Carillon

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Prokino Carillon

Bachlaan 2

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 038-4217955

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt ons kinderdagverblijf aan Bachlaan 2 in basisschool Carillon. Hier bieden we in onze eigen gezellige ruimte opvang voor de allerkleinsten tot 4 jaar. Voor iedere leeftijd zijn er op onze opvang leuke activiteiten: van boekjes lezen met één van onze pedagogisch medewerkers tot knutselen, zingen en buiten spelen. . Buiten spelen doen we op het plein van de school, waarbij er ook genoeg te doen is. Kortom, bij Prokino Carillon is er volop ruimte voor speelplezier.

Praktische informatie

Wij vangen jouw kind op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur met liefde op.

Vraagt jouw werk of studie om langere opvang dan is verlengde opvang mogelijk vanaf 7.00 uur en/of tot 19.00 uur. 

Ons kinderdagverblijf bestaat uit 2 groepen met kinderen van 0 tot 4 jaar. In een groep zitten maximaal 12 kinderen.

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Carillon

• Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten.
• De activiteiten uit het VVE programma.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Op kinderdagverblijf Prokino Carillon werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Door de activiteiten uit het VVE-programma leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Peuters kunnen bij ons buiten ravotten, maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die fijn kunnen slapen in onze slaapkamers. We werken met een vast dagritme wat voor de kinderen een vertrouwd gevoel geeft.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.