Skip to Content

Peuteropvang Prokino Carillon

Peuterochtenden voor kinderen van 2 tot 4 jaar

 

Prokino Carillon

Bachlaan 2

Administratie 038-3338792 Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: Locatie rechtstreeks 038-4217955

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Op de peuteropvang komt jouw kind om te spelen met leeftijdsgenootjes en om zich langzaam voor te bereiden op de grote stap naar de basisschool. Bij Prokino Carillon zorgen we ervoor dat jouw kind zich thuis voelt en de ruimte krijgt om de wereld te ontdekken. Je vindt onze peuteropvang in basisschool Carillon in Holterbroek. Voor de peuters hebben we hier onze eigen ruimte met gezellige speelhoeken. Daarnaast gaan we ook iedere dag lekker naar buiten om te spelen.

 

Praktische informatie

Onze peuteropvang is op maandag tot en met vrijdag geopend, van 08.30 tot 12.30 uur. Jouw kind kan op deze ochtenden fijn bij ons komen spelen.

Een peutergroep bestaat bij ons uit maximaal 16 kinderen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Het allerleukste aan Prokino Carillon

• Knutselen, dansen, boekjes lezen; alles kan op de peuteropvang.
• Iedere dag lekker buitenspelen.
• De leuke activiteiten uit het VVE-programma.

Samen met basisschool Carillon

Prokino werkt samen met basisschool Carillon. Dat betekent dat we onze activiteiten aansluiten op die van de school. Zo leert jouw kind al een beetje wennen, voordat het straks naar de basisschool gaat.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Om de ontwikkeling van jouw peuter te stimuleren, werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). De activiteiten uit het VVE-programma laten jouw peuter al spelend ontdekken en leren. Met taalspelletjes bijvoorbeeld, maar ook door spelactiviteiten samen met andere kinderen te doen waardoor jouw kind zich ook sociaal en emotioneel verder ontwikkelt.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden voor onze peuteropvang? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.