Skip to Content

Buitenschoolse opvang Prokino Wilgenburg

Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar

 

Prokino Wilgenburg

Waallaan 7-9

8032 GZ Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038-3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige BSO in de mooie, groene wijk de Aa-landen, naast katholieke basisschool De Wilgenburg. Met ons team creëren we op de BSO een plek waar jouw kind voor en na schooltijd graag komt. Een plek om met leeftijdsgenoten te spelen, maar ook om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Met de leuke activiteiten van het DOENKids! programma, de speelmaterialen binnen en de vele speelmogelijkheden op het schoolplein, hoeft jouw kind zich nooit te vervelen.

Praktische informatie

We vangen jouw kind(eren) zowel voor als na schooltijd met liefde op. Jouw kind kan van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht op de volgende tijden:

• Van 07.00 uur tot het begin van de schooldag op onze voorschoolse opvang.
• Na schooltijd tot 18.30 uur op de naschoolse opvang.
• Van 08.00 tot 18.30 uur tijdens de schoolvakanties.

Het allerleukste aan BSO Prokino Wilgenburg

• Zelf kiezen wat je wilt doen op een middag.
• Het grote plein om op te spelen.
• De leuke sport- en spelactiviteiten van DOENKids!

Leren en ontdekken met DOENKids!

Bij BSO Prokino Wilgenburg werken we met het activiteitenprogramma: DOENKids! Het is een programma vol sport en spel, maar ook met ruimte om iets nieuws te leren en tijd voor ontspanning. Het programma is ingericht aan de hand van thema's, zoals smaakplezier, kunst, film en fotografie, maar ook superhelden, glitter en glamour en ik houd van Holland! Gedurende 3 tot 5 weken doen we samen activiteiten die passen bij het thema, waarna we een nieuw thema kiezen voor de volgende maand.

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij onze BSO? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.