Skip to Content

Kinderdagverblijf Prokino Wilgenburg

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

 

Prokino Wilgenburg

Waallaan 7-9

8032 GZ Zwolle

 

Contactgegevens

Tel.: 038-3338792

Email: regio-middenoost@prokino.nl

Je vindt onze gezellige kinderdagverblijf in de mooie, groene wijk de Aa-landen, naast katholieke basisschool De Wilgenburg. Met ons team creëren we op het kinderdagverblijf een plek waar jouw kind graag komt. Met de leuke activiteiten van het VVE programma, de speelmaterialen binnen en de vele speelmogelijkheden op het schoolplein hoeft jouw kind zich nooit te vervelen.

Praktische informatie

Op kinderdagverblijf Prokino Wilgenburg werken we met verticale groepen: kinderen van 0 tot 4 jaar spelen hier met elkaar. We zien dat kinderen hierdoor ook veel van elkaar leren. Onze groepen bestaan uit maximaal 12 kinderen.

Wij vangen jouw kind op maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur met liefde op.

Het allerleukste aan kinderdagverblijf Prokino Wilgenburg

• Knutselen, dansen, buitenspelen; alles kan op het kinderdagverblijf.
• Veel ruimte en mogelijkheden om te spelen, zowel binnen als buiten.
• De activiteiten uit het VVE programma.

Voor – en vroegschoolse Educatie

Op het kinderdagverblijf werken we met een Voor- en Vroegschools Educatie (VVE) programma. Door de activiteiten leert jouw kind spelen, ontdekken en groeien. Iedere dag pakken we wel een activiteit uit het programma. Bijvoorbeeld een taalspel of knutselactiviteit. De activiteiten zijn zo ingericht dat zij aansluiten bij de leeftijd van jouw baby, dreumes of peuter.

Ruimte voor rust en spel

Peuters kunnen bij ons buiten ravotten, maar ook knutselen, tekenen, voorlezen en liedjes zingen. Jouw kind heeft bij ons dus alle ruimte om fijn te spelen. Maar natuurlijk is er ook tijd en ruimte voor rust, zeker voor de kleinere kinderen die fijn kunnen slapen in onze slaapkamers. We werken met een vast dagritme wat voor de kinderen snel een vertrouwd gevoel geeft. 

Aanmelden

Wil je jouw kind aanmelden bij ons kinderdagverblijf? Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een kennismaking en een rondleiding op de locatie.