Skip to Content

Prokino Kinderopvang in Nieuwegein

Een plek waar jouw kind graag komt

Als ouder wil je het beste voor je kind. En dus zoek je een goede opvang voor als je er zelf niet bent. Een opvang waar je kind graag komt, plezier heeft en zich kan ontwikkelen. Dat kan bij Prokino Kinderopvang. Op onze locatie in Vreeswijk in Nieuwegein kunnen kinderen van 0-12 jaar naar hartenlust spelen op het kinderdagverblijf en de BSO.

Wat ruim 100 jaar geleden begon als een internaat voor schipperskinderen in Vreeswijk, is vandaag de dag uitgegroeid tot een kinderopvang voor iedereen. Het Prins Hendrik Internaat in Nieuwegein biedt nog altijd een tweede thuis aan schipperskinderen, maar inmiddels vind je er dus ook een kinderdagverblijf én buitenschoolse opvang. Hier heerst een ontspannen sfeer en een groot gevoel van samenhorigheid.


Hieronder kun je een keuze maken voor een van onze kinderopvanglocaties van Prokino in Nieuwegein en omgeving.

Vestigingen

NAAM VESTIGING STRAATNAAM TYPE
De Spetters

Industrieweg 1-B
Nieuwegein

Kinderdagverblijf
De Wastobbe

Industrieweg 1-B
Nieuwegein

Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf in Nieuwegein biedt dagopvang voor de allerkleinsten vanaf 3 maanden tot 4 jaar oud. Omdat de opvang voor veel kinderen een plek is waar ze veel tijd doorbrengen, bieden we hier een plek waar zij zich thuis kunnen voelen. Dat doen we met een gezellige, huiselijke inrichting, vaste gezichten en hetzelfde dagritme als thuis. Dat voelt voor jouw kind snel vertrouwd.

Het belangrijkste is dat jouw kind plezier beleeft. Daarom maken we er iedere dag voor de kinderen iets leuks van op het kinderdagverblijf. Lekker naar buiten als het weer het toelaat en anders gezellig binnen knutselen of spelen. Onze medewerkers passen de spellen en activiteiten daarbij aan op de leeftijd en ontwikkeling van jouw kind.

BSO

Voor schoolgaande kinderen van 4 tot 12 jaar is er de BSO. Op de buitenschoolse opvang (BSO) komt jouw kind om te ontspannen na een dag school of tijdens de schoolvakantie. Daarvoor bieden onze pedagogisch medewerkers verschillende sport- en spelactiviteiten uit het programma DOENKids: een programma vol sport en spel.

Tijdens de schoolvakantie maakt jouw kind ook regelmatig uitstapjes met de andere kinderen van de BSO. 

De OuderApp

Voor jou is het allerbelangrijkste dat jouw kind plezier maakt op het kinderdagverblijf of de BSO en dat er goed voor jouw kind gezorgd wordt. Met de OuderApp van Prokino blijf je op de hoogte van alle leuke gebeurtenissen van je kind. We sturen je foto's en berichtjes over de belevenissen. Zo hoef je geen moment te missen. Ook regel je in de app als je dagen wilt ruilen of afwezigheid wilt doorgeven en lees je belangrijk nieuws en informatie over de opvang.

Over Prokino Kinderopvang

Het motto van Prokino Kinderopvang luidt: "samen groot worden". Daar werken we elke dag aan. We geloven dat ieder kind talenten heeft en willen hem of haar alle mogelijkheden bieden om iedere dag weer een beetje te groeien. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de volgende vraag: hoe kunnen wij je kind stimuleren om te groeien in wie het is? Dat doen we met opvang van goede kwaliteit, gericht op veligheid, plezier en ontwikkeling.

 

Dit is waarom je voor kinderopvang van Prokino kiest:

• flexibele opvang voor alle leeftijden: flexibele en vaste contracten voor kinderopvang en BSO;
• deskundige medewerkers en jarenlange ervaring (al sinds 1915);
• uitdagende activiteitenprogramma's voor iedere leeftijdsgroep: van Uk & Puk en Piramide tot DoenKids;
• een visie op ontwikkeling: samen groot worden door spelenderwijs leren;
• all-inclusive: geen extra kosten voor luiers, uitstapjes, en eten.

Contact met Prokino Nieuwegein

Wil je weten of een kinderdagverblijf in Apeldoorn plek heeft voor jouw kind? Of wil je jouw kind aanmelden voor de peuteropvang of BSO? Neem dan contact op met de locatie van jouw keuze. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de afdeling administratie in de regio Nieuwegein via infonieuwegein@prokino.nl of via 030-6084848.