Geen extra kosten en kinderopvang op maat

 

Bij Prokino hebben we een duidelijke visie op kinderopvang en willen we zonder onderscheid het beste voor alle kinderen. Daarom bieden wij "all inclusive kinderopvang" met luiers, (gezonde) voeding, uitjes en dergelijke voor elk kind. 

 

Prokino biedt een grote diversiteit aan opvangvormen. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling bieden we een uitstekende kwaliteit voor een betaalbaar "all inclusive" tarief. 

De tegemoetkoming vanuit de belastingdienst bepaalt uiteindelijk de hoogte van uw netto kosten (de eigen bijdrage). Met behulp van onze rekentool onder de tab "Bereken" kunt u deze voor de BSO en het kinderdagverblijf gemakkelijk zelf berekenen. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Wij bieden een grote diversiteit aan opvangvormen. Vanuit onze maatschappelijke doelstelling bieden we een uitstekende kwaliteit voor een betaalbaar tarief. De tegemoetkoming vanuit de belastingdienst bepaalt uiteindelijk de hoogte van uw netto kosten (de eigen bijdrage). Met behulp van onze rekentool onder de tab ‘Bereken' kunt u deze voor het kinderdagverblijf gemakkelijk zelf berekenen.

 

Bij Prokino De Speelwerf bieden we de volgende contractvormen:

 

- Hele dagopvang 40 en 51 weken

- Halve dagopvang 40 en 51 weken

 

Flexibele opvang

Kinderdagverblijf Prokino De Speelwerf biedt u zeer flexibele opvangmogelijkheden voor een wisselend aantal dagen per week.  U kunt bij ons kinderdagverblijf bijvoorbeeld vaste of flexibele dagen afnemen, maar wij bieden ook de mogelijkheid voor halve dagen. Combinaties zijn uiteraard ook mogelijk! Vindt u op dit moment nog niet het flexibele contract dat bij u past? Neem gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u naar de beste oplossing.

 

Incidentele opvang

Als u maar een enkele keer kinderopvang nodig heeft, bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek, een studiedag of een ziekenhuisbezoek, kunt u bij ons ook terecht voor incidentele opvang. Dit is een service die wij bieden aan ouders die geen contract hebben voor kinderopvang bij Prokino. Aanmelden is heel eenvoudig; u reserveert alleen de door u gewenste dagen/dagdelen. 

 

Plaatsingsvoorwaarden incidentele opvang

- We informeren u voorafgaand aan de gewenste opvangdag of de plaatsing akkoord is;

- Na bevestiging door Stichting Prokino Kinderopvang kan de door u gereserveerde opvang niet meer kosteloos geannuleerd worden;

- De kosten voor de opvang worden na afloop gefactureerd; betaling geschiedt door middel van automatische incasso.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze contractvormen, de incidentele of flexibele opvang contact met ons op via despeelwerf@prokino.nl of 010 – 284 97 20.

 

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.  

 

In onze rekentool en prijslijsten vindt u de tarieven voor 2018.